Raj en gelukkig

Via Lonica kwam ik bij het boek 'Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig?' van Raj Raghunatan. Het wordt gebracht als een wetenschappelijke benadering van geluk. Geluk en wetenschap vind ik allebei interessant dus ik ben het aan het lezen. Ik merk dat het allerlei reacties en gedachtes bij me oproept. Om open te kunnen staan voor wat er in het boek staat, moet ik die eigen gedachtes ernaast kunnen zetten. Dus dat doe ik. In mijn laptoppie. En omdat het bij het thema van dit blog past, publiceer ik ze hier ook.

Het eerste concept-blogje is lang. Dat is niet zo lezersvriendelijk, sorry daarvoor. Ik kies bij dit onderwerp even voor mijn eigen behoefte om lekker lang uit te weiden. Je hoeft het niet te lezen. Als je dat wel wil, kun je de blogs met het label 'Raj en gelukkig' lezen. Op dit moment (27-05) zijn het er nog maar 2.

Ik kies er ook voor om de blogjes chronologisch te laten verschijnen dus niet in de normale blogvolgorde. Ik anti-dateer mijn blogjes over dit onderwerp, omdat ik de volgorde belangrijker vind dan de datum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten